Nieuw op 3VOOR12RADIO deze week: Rammstein, Other Lives, Skrillex en Kasabian

Skrillex met First Of The Year 3VOOR12 single van de week

Menno Visser ,

Vier nieuwe singles en evenzoveel genres op de 3VOOR12RADIO playlist: metal van Rammstein, folkpop van Other Lives, dubstep van Skrillex en rock van Kasabian. First Of The Year van Skrillex is de nieuwe 3VOOR12 Single van de Week.

Skrillex met First Of The Year 3VOOR12 single van de week

Vier nieuwe singles en evenzoveel genres op de 3VOOR12RADIO Playlist: metal van Rammstein, folkpop van Other Lives, dubstep van Skrillex en rock van Kasabian. First Of The Year van Skrillex is de nieuwe 3VOOR12 Single van de Week.


De 3VOOR12 Single van de week:

Skrillex - First Of The Year (Equinox) (Warner)

Evenveel Youtube views als inwoners van Nederland, dan moet er wel wat aan de hand zijn. En dat is er, want sinds augustus is deze reggaebeat die in snoeiharde dubstep verandert een hit op de dansvloer. Verantwoordelijk hiervoor is producer Sonny Moore uit L.A., alias Skrillex.  Tegenwoordig werkt hij ook met de metalband Korn en (echt waar!) de overgebleven leden van the Doors…


Ook nieuw op de 3VOOR12 Playlist:

Rammstein - Mein Land (Universal)



Metal met een knipoog, daar zijn deze Berlijners nu al vijftien jaar mee bezig. Tijd voor een fijne verzamelaar vlak voor de Sint dus, hadden ze bedacht: Made In Germany 1996-2011. Dan weet je meteen ook de liedjes die ze 4 maart in een uitverkocht Ahoy gaan spelen: Van Ich Will tot Pussy en van Sonne tot Amerika. Dit is de enige nieuwe track van deze verzamelar. En die klinkt als Rammstein, ook al lijken ze op het hoesje op The Beach Boys…


Kasabian - Re-Wired (Sony)

Nu Oasis geplitst is, is Kasabian de nieuwe koning van het Brise rockcircuit. Na Days Are Forgotten is dit de tweede single van hun vierde album Velociraptor. Natuurlijk weer voorzien van die relaxte shuffle zoals we van de band uit Leicester gewend zijn.


Other Lives - Tamer Animals (PIAS)