God Is A DJ: Dave Clarke's White Noise live vanaf de ADE network bash God Is A DJ: Dave Clarke's White Noise live vanaf de ADE network bash

Netwerken op muziek, bier en hamburgers

, Sander Kerkhof

God Is A DJ: Dave Clarke's White Noise live vanaf de ADE network bash

Netwerken op muziek, bier en hamburgers

Sander Kerkhof ,

Dave Clarke presenteerde donderdavond drie uur lang een speciale aflevering van White Noise op 3FM vanaf de gezelligste borrel het Amsterdam Dance Event. De Network Bash vult het grote gapende gat tussen conferentie en het nachtprogramma met gratis cocktails, bier en hamburgers.

Netwerken op muziek, bier en hamburgers

Na een dag lang seminars aflopen, netwerken en elkaars badges scannen is het tijd voor.. nog meer netwerken. Maar dan in een meer ontspannen sfeer. Op donderdag gebeurt dat tijdens ADE de laatste jaren in de vorm van de Network Bash.

Na een stukje ontdek je plekje langs de grachten, van badge-central Felix Meritis richting Utrechtsestraat, komen de inmiddels hongerige en dorstige dancebobo's aan bij de Duif.

De Duif, thuisbasis van de gelijknamige oecumenische gemeente, (Jos Brink was een bekende voorganger) is een van oorsprong katholiek kerkgebouw op de Prinsengracht. De ruim 150 jaar oude kerk wordt sinds de restauratie in 2008 verhuurd voor evenementen. Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert een aantal Amsterdamse organisaties er de laatste jaren de inmiddels beruchte Network Bash.

Bij de network bash staat de muziek altijd net te hard en de goegemeente heeft meer oog en oor voor elkaar, het gratis bier en de prima hamburgers van Amsterdamse makelij, dan voor de borrel-dj's. Toch staan niet de minste heren achter de draaitafels: Dimitri, Italo Elite, 2000 And One. Dat kost je op een normale avond al snel een paar tientjes.

De Network Bash richt zich op het complete internationale veld van ADE gangers, maar blijft in de praktijk vooral een Amsterdamse aangelegenheid. Reclamepappies, MCN bazen, managers en boekers, ze praten weer eens bij en als ze mazzel hebben rolt er nog iets leuks uit ook.

De enige die naast de dj's en het barpersoneel echt serieus aan het werk was tijdens de network bash, was 3VOOR12's eigen Amsterdamse Engelsman Dave Clarke, die het wereldrecord snelinterviewen probeerde te verbeteren. Zijn complete balboekje werd afgebeld en de gastenlijst bleek indrukwekkend. Luister de complete show vanaf de network bash en luister naar Dave's 'chats' met onder meer Derrick May, Dimitri, Estroe, Boys Noize, Kenny Larkin, Darko Esser, Michel de Hey en DJ Sneak.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12