VPRO Nederpopshow vanaf zondag 21 november terug op tv VPRO Nederpopshow vanaf zondag 21 november terug op tv

Met 3VOOR12 podium en presentator Frank Lammers vanuit het MC Theater

, Ingmar Griffioen

VPRO Nederpopshow vanaf zondag 21 november terug op tv

Met 3VOOR12 podium en presentator Frank Lammers vanuit het MC Theater

Ingmar Griffioen ,

De VPRO Nederpopshow keert terug op de televisie. Zondag 21 november is de eerste uitzending met shows van De Jeugd van Tegenwoordig, Perquisite en Houses. Frank Lammers is de nieuwe presentator, het MC Theater in Amsterdam de nieuwe locatie. Nieuw is ook het 3VOOR12 podium, dat de show afsluit. Om de opnames bij te wonen kun je vanaf woensdag 3 november reserveren.

Met 3VOOR12 podium en presentator Frank Lammers vanuit het MC Theater

De VPRO Nederpopshow keert terug op de televisie. Zondag 21 november is op Nederland 3 de eerste uitzending in een reeks van acht afleveringen. Frank Lammers is de nieuwe presentator en de opnames vinden plaats in het MC Theater in Amsterdam. Nieuw is ook het 3VOOR12 podium, waar als afsluiting van de show een talentvolle Nederlandse act optreedt. Om de opnames op 17 november bij te wonen kun je vanaf woensdag 3 november om 11.57 uur reserveren.

De optredens in de eerste show:
- Perquisite met vrienden op het Podium 1
- De Jeugd van Tegenwoordig op Podium 2
- Houses op het 3VOOR12 Podium

Vanaf zondag 21 november crosst presentator Lammers in acht afleveringen door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is er heel veel livemuziek. Voor die muziek zijn drie podia beschikbaar waar de top van de Nederpop-scene acte de présence moet geven. Actuele bands, gevestigde namen uit heden en verleden, maar dus ook aanstormend talent op het 3VOOR12 podium.

Centraal staat de quiz met twee teams van popmuzikanten:
Sanne Hans (Miss Montreal)
Jan Rot
Sabrina Starke
Pepijn Lanen (van De Jeugd van Tegenwoordig)
Edgar Burgos (Trafassi)
Elle Bandita

Opnamen bijwonen
De VPRO Nederpopshow duurt vijftig minuten en wordt op woensdagavond vanaf acht uur opgenomen in het MC Theater op het Westergasterrein in Amsterdam. De opnamen van de show worden elke week afgesloten met een 3VOOR12 talentshow. Aanmelden kan vanaf woensdag 3 november, 11.57 uur via de VPRO Gastenlijst.

Uitzending: vanaf zondag 21 november, 21.55 uur, Nederland 3

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12