Fotoverslag: De Jeugd van Tegenwoordig presenteert De Lachende Derde Fotoverslag: De Jeugd van Tegenwoordig presenteert De Lachende Derde

3VOOR12 Presenteert... De Jeugd van Tegenwoordig in de Westerunie

, Atze de Vrieze

Fotoverslag: De Jeugd van Tegenwoordig presenteert De Lachende Derde

3VOOR12 Presenteert... De Jeugd van Tegenwoordig in de Westerunie

Atze de Vrieze ,

Op 26 november ligt het derde album van De Jeugd van Tegenwoordig in de winkels. De Lachende Derde. Dinsdagavond presenteerde het kwartet de plaat bij 3VOOR12 in een afgeladen Westerunie in Amsterdam.

3VOOR12 Presenteert... De Jeugd van Tegenwoordig in de Westerunie

Op 26 november ligt het derde album van De Jeugd van Tegenwoordig in de winkels. De Lachende Derde. Dinsdagavond presenteerde het kwartet de plaat bij 3VOOR12 in een afgeladen Westerunie in Amsterdam. Het publiek moest lang wachten op de nieuwe nummers, omdat eerst het omvangrijke hitoeuvre afgewerkt werd. Maar daarna was het prijs en kwam zo'n beetje het hele nieuwe album langs, inclusief toekomstige Jeugd-favorieten Zo Volwassen Zo Beleefd, Get Spanish, Sexy Beesten, Al Die Dingen en tot slot nu al megahit Sterrenstof. Bierdouche, stage dive, flirten met moeders en dochters, en tot slot een hele zaal die meezong dat de wereld weer plat is, op je bolle bips na.

De opname is uiteraard binnenkort te zien op 3VOOR12TV en te horen in 3VOOR12RADIO op 3FM. Maandag staat De Lachende Derde op de Luisterpaal.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12