Vaders, zonen, moeders en dochters Vaders, zonen, moeders en dochters

De aaibaarheid van Rammstein

, Tekst Geert Smeets, foto's Erik Luyten

Vaders, zonen, moeders en dochters

De aaibaarheid van Rammstein

Tekst Geert Smeets, foto's Erik Luyten ,

3VOOR12 liep een rondje over de draf- en renbaan, op zoek naar vaders, zonen, moeders en dochters die samen het Pinkpopgevoel delen. En wat blijkt: Rammstein is cool!

De aaibaarheid van Rammstein

Foto 1 Jimmy uit België is voor de eerste keer op Pinkpop. Voor pa is het al de 25ste keer. Jimmy heeft zijn vader zelf meegenomen, want hij wilde koste wat kost Rammstein zien. Samen waren ze al eens op Pukkelpop, maar dit jaar kozen ze voor Pinkpop vanwege de “relaxte sfeer”. “Als ik volgend jaar terugkom zou ik graag Metallica willen zien."

Foto 2 Mikelle (11) gaat alleen voor de vrijdag, want Rammstein is haar favoriete band. Samen met haar moeder heeft ze even een koffiepauze genomen, pa houdt alvast een plekje vrij richting podium. Mikelle was vorig jaar ook al hier, maar dit jaar vindt ze het programma stukken beter. “Alleen omdat Rammstein speelt.”

Foto 3 Opnieuw twee Rammstein-fans met aanzienlijk leeftijdsverschil. Rammstein lijkt niet aan generaties gebonden. Beiden zijn alleen vandaag aanwezig. “Als Metallica volgend jaar terugkomt, zijn weer van de partij.”

Foto 4 Ralf (45) en Roberto (19) gaan al jaren samen naar festivals. Rock Werchter en daarna Pukkelpop zijn hun volgende festivals, maar eerst naar Motörhead! “Lemmy staat gewoon voor degelijkheid, of hij nou in de Bosuil speelt of op Pinkpop.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12