3VOOR12 zoekt Eindredacteur 3VOOR12 zoekt Eindredacteur

Schriftelijke reacties tot uiterlijk 31 mei 2010

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12 zoekt Eindredacteur

Schriftelijke reacties tot uiterlijk 31 mei 2010

Redactie 3VOOR12 ,

De VPRO is voor 3VOOR12 op zoek naar een Eindredacteur M/V (36 uur). Als eindredacteur ben je verantwoordelijk voor de eindredactie en de kwaliteit van de muziekprogramma’s op 3FM en de producties voor 3VOOR12. Vanuit het vakgebied ontwikkel je mede het beleid en draag je zorg voor de uitvoering ervan.

Schriftelijke reacties tot uiterlijk 31 mei 2010

De VPRO is voor 3VOOR12 op zoek naar een Eindredacteur M/V (36 uur). Als eindredacteur ben je verantwoordelijk voor de eindredactie en de kwaliteit van de muziekprogramma’s op 3FM en de producties voor 3VOOR12. Vanuit het vakgebied ontwikkel je mede het beleid en draag je zorg voor de uitvoering ervan. 

Dit doe je onder meer door het geven van leiding aan de voorbereiding, productie, redactie en regie van programma’s en producties en het toezien op de uitvoering ervan. Je initieert en coördineert de ontwikkeling van nieuwe crossmediale formats en de implementatie daarvan in programma’s en producties. Je formeert redactieteams en spoort nieuw talent op. In de redactievergaderingen bespreek en bepaal je de keuzen van de inhoud, de vorm en prioriteit van de programma’s en uitzendingen. 

Wie zoeken we?
Een eindredacteur die affiniteit heeft met de VPRO en haar alternatieve popplatform 3VOOR12. Een teamspeler die het ene moment beslist over publicatie van gevoelige informatie rond de nieuwbouw van een poppodium of met zijn/haar laarzen in de modder staat op Lowlands, om vervolgens een strategisch beleidsplan voor de middellange termijn te schrijven of gesprekken te voeren over een netwerk van allianties met derden.

Je hebt aantoonbare, meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over een HBO/Universitair werk- en denkniveau. Je combineert een strategische lange termijnvisie met een pragmatische houding naar de dagelijkse ontwikkelingen. Daarnaast heb je een uitgebreid netwerk in de Nederlandse muziekscene. Belangrijk is dat je kansen en mogelijkheden ziet in samenwerkingsverbanden en creatief bent in oplossingen en invalshoeken. Je hebt leidinggevende kwaliteiten, bent een teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?
In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar met daarna de intentie tot verlenging. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Schriftelijke reacties dienen uiterlijk 31 mei 2010 bij ons binnen te zijn en kunnen worden gericht aan de VPRO, t.a.v. de afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 11, 1200 JC Hilversum of gemaild worden naar vacature@vpro.nl. Meer informatie over deze functie is te krijgen bij Erik van Heeswijk, Hoofdredacteur Digitaal via e.van.heeswijk@vpro.nl of  T: 035 6712 743

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12