Reserveer nu voor VPRO’s Nederpopshow en afterparty Reserveer nu voor VPRO’s Nederpopshow en afterparty

Vrienden van 3VOOR12 gratis naar zowel opnames als afterparty

, Casper Sikkema

Reserveer nu voor VPRO’s Nederpopshow en afterparty

Vrienden van 3VOOR12 gratis naar zowel opnames als afterparty

Casper Sikkema ,

Aanstaande zaterdag is het zover: VPRO’s Nederpopshow, dé nieuws tv-show over de Nederlandse popmuziek is voor het eerste op televisie te zien. Aanstaande woensdag zijn alweer de opnames voor de volgende uitzending en jij kan daar als vriend van 3VOOR12 gratis bij zijn! Reserveer daarom zo snel mogelijk.

Vrienden van 3VOOR12 gratis naar zowel opnames als afterparty

Na het succesvolle feestje voor het vijftigjarige bestaan van de Nederlandse popmuziek vorig jaar, zet VPRO's Nederpopshow nu met een serie van acht afleveringen de Nederlandse popmuziek opnieuw in de spotlight. Een bomvol programma met een intelligente quiz als hart van het programma moet de Nederlandse muziek de aandacht geven die het verdient. De presentatie is in handen van Eric Corton en naast de quiz komen zowel de nationale mainstream als underground in de vorm van optredens, sessies en reportages ruim aan bod. 

Woensdag 10 maart zijn op vaste locatie Club TrouwAmsterdam weer nieuwe opnames. Hierin nemen onder de bezielende leiding van Peter te Bos, Fay Lovsky en Roosbeef het in de grote quiz op tegen het team van dj Isis dat verder bestaat uit Henk Hofstede en Caro Emerald. Roosbeef brengt naast haar kennis van de nederpop ook een voorproefje van haar aanstaande theatertour. Huisband C-mon & Kypski doet een nummer met Önder, 3VOOR12Selecteert van deze maand, en jazzfenomeen Caro Emerald. Ook The Opposites doen doen een nummer van hun zojuist verschenen album Succes / Ik Ben Twan

The Opposites spelen niet alleen een nummer in de uitzending, maar doen daarna een hele set in de VPRO’s Nederpopshow afterparty. Na het doorbraakalbum De Fik Erin dat The Opposites dankzij monsterhit Dom, Lomp & Famous overtuigend op de kaart zette, verscheen deze week de langverwachte opvolger. De gekozen vorm voor het album is in ieder geval verassend: Succes / Ik ben Twan is een dubbel-cd waarop Big2 en Willem elk een eigen kant voor hun rekening nemen. Met Broodje Bakpao hebben de jongens alvast hun grootste hit ooit te pakken. Dankzij een slimme campagne hopen de jongens ook met nieuwe single Licht Uit een hit te scoren. Katja Schuurmans vertelde in Zomergasten dat ze een traan moest wegpinken toen ze The Opposites voor het eerst zag. Zeg niet dat we u niet hebben gewaarschuwd!

Naast The Opposites zal ook de veelgeprezen hiphopformatie Zwart Licht onderstrepen waarom ze bij de afgelopen Stateawards vrijwel alle belangrijke prijzen in de wacht sleepten. Toch wel tot verassing van velen  wonnen ze de awards voor Beste Groep, Beste Live-act en Beste Clip. Met Zwart Licht en The Opposites belooft de afterparty in ieder geval een overdaad aan hits, shine en liefde. Wie daar bij wil zijn, moet snel zijn. 

De deuren gaan open om 19.30 uur.  De opnames beginnen om 20.00 uur. Belangrijk: kom op tijd. Laatkomers voor de opname van de uitzending komen er niet meer in. De afterparty begint om 22.00 uur. Ook de afterparty is gratis. Reserveer dus snel en goed!

Vrienden van 3VOOR12 kunnen deze week de € 5,00 entreeprijs in de zak houden door een gratis plek te reserveren. Reserveer wel op tijd en let er goed op dat je je inschrijft voor de goede lijst. Wie zich inschrijft voor de tv-opnames is automatisch ook ingeschreven voor afterparty.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12