Duizend tickets Editors en Mika door Mojo ongeldig gemaakt Duizend tickets Editors en Mika door Mojo ongeldig gemaakt

“De kaarten waren opgekocht met als enig doel deze met winst door te verkopen”

, Erik Zwennes

Duizend tickets Editors en Mika door Mojo ongeldig gemaakt

“De kaarten waren opgekocht met als enig doel deze met winst door te verkopen”

Erik Zwennes ,

Rond de 1000 tickets voor Editors (1 mei a.s.) en Mika (7 mei a.s.) zijn ongeldig gemaakt door concertorganisator Mojo. Het bedrijf heeft na onderzoek geconstateerd dat de kaarten waren opgekocht door meerdere bedrijven ‘met als enig doel deze met winst door te verkopen’

“De kaarten waren opgekocht met als enig doel deze met winst door te verkopen”

Rond de 1000 tickets voor Editors (1 mei a.s.) en Mika (7 mei a.s.) zijn ongeldig gemaakt door concertorganisator Mojo. Het bedrijf heeft na onderzoek geconstateerd dat de kaarten waren opgekocht door meerdere bedrijven ‘met als enig doel deze met winst door te verkopen’. De geannuleerde kaarten zijn vanaf nu weer beschikbaar in de normale verkoop.

De kaarten die nu geannuleerd zijn, waren afkomstig van 12 bedrijven. Te weten: 24hourtickets.nl, 4alltickets.nl, Easytickets.eu, ltaticketservice.nl, Pepetickets.nl, QQ-tickets.nl, Ticketunlimited.nl, Ticketforsale.nl, Tickets123.nl, Ticketsnederland.nl, Tickets4u.nl, Worldwideticketshop.nl.

Op www.ticketsenconcertkaarten.nl staan alle nummers vermeld van kaarten die niet meer geldig zijn. Mojo Concerts adviseert kopers van de ongeldig gemaakte kaarten om contact te zoeken met de tussenhandelaren en het geld terug te eisen.

Middels een persbericht meldt Mojo dat er meer transacties onder de loep zijn genomen en de verwachting is dat de komende periode nog meer kaarten van diverse evenementen worden geannuleerd.

3VOOR12 sprak kortgeleden met Worldticketshop over de handel in concerttickets. Lees hier het interview met directeur Sebastian Monteban.


NB: 3VOOR12 is heel benieuwd naar ervaringen van consumenten die kaarten hebben gekocht die nu of eerder ongeldig zijn gemaakt. Zijn de bewuste bedrijven goed te bereiken en hoe verloopt de afhandeling van de zaak? Mail je ervaring naar de redactie of vermeld je telefoonnummer in een mail, dan nemen we contact met je op.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12