Vorm één frame in de nieuwe videoclip van C-Mon & Kypski Vorm één frame in de nieuwe videoclip van C-Mon & Kypski

Nieuw concept voor More Is Less

, Erik Zwennes

Vorm één frame in de nieuwe videoclip van C-Mon & Kypski

Nieuw concept voor More Is Less

Erik Zwennes ,

Vorm nu één frame in de nieuwe videoclip van C-Mon & Kypski’s More Is Less. Op www.oneframeoffame.com kun je met je webcam een pose van een van de bandleden nadoen en zo onderdeel uitmaken van de video.

Nieuw concept voor More Is Less

Altijd al beroemd willen worden? Vorm nu één frame in de nieuwe videoclip van C-Mon & Kypski’s More Is Less. Clipmaker en videokunstenaar Roel Wouters heeft na de trampolineclip en de hanenvideo voor zZz en de video voor Hot Chip een nieuwe potentiële hit in handen.

Op de site www.oneframeoffame.com wordt jou als bezoeker gevraagd een pose van een van de bandleden in de clip na te doen via je webcam. Dit beeld wordt hierna geupload en geïntegreerd in de interactieve clip. Als je goed kijkt, zie je direct jouw frame in de video terug. Op het moment van schrijven hadden al ruim 300 mensen een rol in More Is Less.

Het idee voor de clip is van Jonathan Puckey en Roel Wouters gebaseerd op een experiment van Puckey begin 2009. Op basis van dat idee is een pitch gedaan voor Basement Jaxx. Dit bleek uiteindelijk te ingewikkeld waarna voor C-mon & Kypski de huidige versie is ontstaan.

“We hebben er ongeveer drie maanden aan gewerkt. Dit is inclusief het repeteren en opnemen van de basis video in samenwerking met choreograaf Sabine Linz.” Alle beelden worden gescreend en na enkele 'rondes' is op een gegeven moment de clip ‘vol’. “Dan worden de beste beelden gekozen en is hij af,” aldus Wouters.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12