Kijk achter de schermen mee bij The Mad Trist

Eerste 3VOOR12 Selecteert... gevolgd tijdens clipopname en optreden

Tomas Delsing ,

Eerder deze week konden we al berichten dat de heren van The Mad Trist de eer hebben om de eerste 3VOOR12 Selecteert... te zijn. De eerste in een serie van acts waar 3VOOR12 onvoorwaardelijk achter staat, en die we dan ook graag wat extra in de spotlights zetten.

Eerste 3VOOR12 Selecteert... gevolgd tijdens clipopname en optreden

Eerder deze week konden we al berichten dat de heren van The Mad Trist de eer te beurt valt om de eerste 3VOOR12 Selecteert... te zijn. De eerste in een serie van acts waar 3VOOR12 onvoorwaardelijk achter staat, en die we dan ook graag wat extra in de spotlights zetten.

Een betere aftrap hadden we niet kunnen wensen. The Mad Trist heeft het geluid, de ambitie en vanaf volgende week ook de debuutplaat om een heel eind te komen, maar alleen rammelen aan de poort is niet voldoende: ze moeten het eerst nog zien waar te maken. Met andere woorden, 2010 moet hun jaar worden, te beginnen op Noorderslag. 3VOOR12 gaat ze stap voor stap volgen om te zien of dat ook gaat lukken.

Zie nu zelf hoe het er aan toeging bij de draaidag voor hun nieuwe videoclip Pay The Piper, tijdens de liveshow in Doornroosje, en leer de bandleden kennen in huiselijke omgeving in Maatricht.