Hef tekent bij Noah’s Ark

Rapper uit Hoogvliet zet zijn slippers in Amersfoort

Erik Zwennes ,

Hef, rapper uit Hoogvliet, heeft getekend bij hiphoplabel Noah’s Ark. Middels een foto op de site van het label van Vincent Patty aka Jiggy Djé is het nieuws wereldkundig gemaakt.

Rapper uit Hoogvliet zet zijn slippers in Amersfoort

Hef, rapper uit Hoogvliet, heeft getekend bij hiphoplabel Noah’s Ark. Middels een foto op de site van het label van Vincent Patty aka Jiggy Djé is het nieuws wereldkundig gemaakt.

Tot voor kort vormde Hef met Ado’Nis, het jongere broertje Crooks en beatmaker Perry Mystique de basis van label Streetknowledge. Inmiddels zijn Crooks en Hef weg, zonder ruzie, maar met verschillende ambities. Noah’s Ark zal Hef’s album Hefvermogen op 9 april opnieuw uitbrengen. Er komt een nieuwe tracklist, bonustracks, een nieuwe cover en bijpassende shirts.

Samen met Önder aka Turk vormt Hef de formatie Bangbros. Voor de zomer moet er nog een nieuw mixtape van ze uitkomen. Op 19 maart verschijnt het album van Önder, daarna gaan de twee samen toeren. Kleine Viezerik gaat mee op deze tour. In de maanden april en mei staan al veertien shows geboekt, zo liet Hef eerder al weten. De releaseparty van Önder is tevens de re-releaseparty van Hef's Hefvermogen.

Lees hier het artikel over Hef en zijn keuze tussen Top Notch en Noah's Ark.