3VOOR12 Presenteert...Spoon!

Opnames concert in Paradiso, kaarten geven we weg in nieuwsbrief en 3VOOR12RADIO

Redactie 3VOOR12 ,

De Amerikaanse indierockband Spoon komt 18 februari 2010 voor een eenmalige show naar Paradiso in Amsterdam. 3VOOR12 is erbij om het concert op te nemen in beeld en geluid. Het album staat tot die tijd nog op de Luisterpaal. Ook geven we kaarten weg voor het concert.

Opnames concert in Paradiso, kaarten geven we weg in nieuwsbrief en 3VOOR12RADIO

Spoon bracht eind vorige maand het nieuwe, alweer zevende album uit: Transference. Op 18 februari komt de Amerikaanse indieband voor een eenmalige show naar Paradiso in Amsterdam. 3VOOR12 is erbij om opnames te maken in beeld en geluid onder de noemer 3VOOR12 Presenteert...Spoon!

"Het komt niet vaak voor dat een band pas bij zijn zesde plaat echt doorbreekt. Het lukte de Amerikaanse indierockband Spoon met Ga Ga Ga Ga Ga. De band had het succesgeluid vast kunnen houden, maar kiest op Transference voor een lichte koerswijziging. Minder soulvol, kaler en op het eerste gehoor minder opvallend. Maar Transference is zo'n plaat die met de draaibeurt sterker wordt. En dat zijn over het algemeen de blijvers." (Atze de Vrieze, 3VOOR12)

Speciaal voor het aankomende optreden zal Transference tot 18 februari nog op de Luisterpaal staan. 3VOOR12 geeft ook kaarten voor het concert via de nieuwsbrief en in 3VOOR12RADIO op 3FM tussen 22.00-01.00 uur. Nog geen lid van de nieuwsbrief, dan kun je dat hier worden.

Vanaf 25 februari zal het concert te zien zijn op 3VOOR12TV.