Great Wide Open: blokkenschema en extra kaarten Great Wide Open: blokkenschema en extra kaarten

Vrijgekomen tickets voor eilandbewoners woensdag in de verkoop

, Atze de Vrieze

Great Wide Open: blokkenschema en extra kaarten

Vrijgekomen tickets voor eilandbewoners woensdag in de verkoop

Atze de Vrieze ,

Driedubbel nieuws vanaf Vlieland. Vanaf nu kun je gaan puzzelen met het blokkenschema van Into The Great Wide Open. Het festival heeft ook aangekondigd woensdagochtend om 9:00 uur nog een aantal tickets in de verkoop te doen en maakt nog twee namen bekend: Scram C Baby en Dorléac.

Vrijgekomen tickets voor eilandbewoners woensdag in de verkoop

Driedubbel nieuws vanaf Vlieland. Vanaf nu kun je gaan puzzelen met het blokkenschema van Into The Great Wide Open. Net als vorig jaar begint het festival vrijdag laat in de middag, dit keer met Beans & Fatback. Caribou sluit op dag 1 het hoofdpodium af. Dag 2 is een stuk voller, met onder meer Moss, Gonjasufi en Balthazar, met als afsluiter The Whitest Boy Alive. Zondag kunnen we met de vroege boot naar huis. Oi Va Voi sluit even na zes uur af.

Twee nieuwe namen die je in het blokkenschema kunt vinden, zijn die van Scram C Baby en Dorléac. Met deze toevoegingen is het muziekprogramma bijna rond. Alle namen lees je in het Hooikoorts-artikel.

Het festival heeft ook aangekondigd woensdagochtend om 9:00 uur nog een aantal tickets in de verkoop te doen. De kaarten waren apart gehouden voor eilandbewoners. Om hoeveel kaarten het gaat is niet bekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12