Word VPRO lid en ga naar Antony & The Johnsons Word VPRO lid en ga naar Antony & The Johnsons

3VOOR12 heeft de laatste 400 kaarten

, Ron van der Sterren

Word VPRO lid en ga naar Antony & The Johnsons

3VOOR12 heeft de laatste 400 kaarten

Ron van der Sterren ,

Het zoemde al een klein weekje rond. De eerste mailtjes kwamen binnen: "Hebben jullie echt nog kaarten?" Ja, het is waar, 3VOOR12 heeft 400 kaarten voor Antony & The Johnsons met het Metropole Orkest op 22 juni en het Holland Festival biedt ze exclusief aan nieuwe VPRO leden aan. Lees verder om te ontdekken hoe.

3VOOR12 heeft de laatste 400 kaarten

Ja, het is echt waar: 3VOOR12 heeft de laatste 400 kaarten voor het concert van Antony & The Johnson met het Metropole Orkest op 22 juni in Amsterdam. En iedereen die nu lid wordt van de VPRO kan er  maximaal twee kopen en krijgt nog 6,80 korting ook nog.

Antony Hegarty veroverde met zijn Johnsons Nederland al in 2005 met het album I Am A Bird Now en het optreden op 't Motel Mozaique Festival, waar hij exclusief voor 3VOOR12 ook een sessie deed. Sindsdien volgt 3VOOR12 hem op de voet.

De eerst show die Antony & The Johnsons dit jaar in ons land aankondigde in Eindhoven, verkocht snel uit. Niet lang daarna kondigde het Holland Festival echter een tweede show aan: een exclusieve samenwerking tussen Antony & The Johnsons en het Metropole orkest. Ook de kaarten voor die show op 22 juni vlogen over de toonbank. Op die laatste 400 na. Die biedt het Holland Festival nu via 3VOOR12 exclusief aan nieuwe VPRO leden aan.

Update: de voorraad strekt niet meer, ofwel de kaarten zijn op.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12