Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 26 maart: Drive Like Maria, The Polar Exploration Ship, James Yuill Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 26 maart: Drive Like Maria, The Polar Exploration Ship, James Yuill

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

, Renee Hartog

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 26 maart: Drive Like Maria, The Polar Exploration Ship, James Yuill

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Renee Hartog ,

Groovy steady rocksongs van een Nederlands/Belgisch trio, Haagse seventies rock met een nineties swung en een akoestische gitaar versus laptop uit Londen. Dat is zo'n beetje wat er op het Desmet podium te zien is op 29 maart.

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Een divers program, op 29 maart. Want dan is het Desmet podium achtereenvolgens voor Drive Like Maria, The Polar Exploration Ship en James Yuill.

Drive Like Maria

Drive like Maria, dat is een Belgisch/Nederlands trio van twee heren en een dame. Toen Malcolm Burn, de Amerikaanse producer die onder meer werkte met Bob Dylan, Daniel Lanois, Iggy Pop, Midnight Oil en Emmylou Harris, deze band via MySpace hoorde, bood hij direct aan om hun debuutplaat Elmwood te produceren. Dit trio blinkt uit in steady groovy songs met scheurende gitaren. Geen gezeur, gewoon keihard rocken.

The Polar Exploration Ship
Deze Haagse band combineert seventies rock met die koele typische sound van de jaren negentig en weet zowel raad met compacte songs als met uitgewerkte jams. Op 30 maart komt het langverwachte debuut uit, getiteld The White Hour. Een dag eerder is de band te bewonderen in Desmet.

James Yuill
Warmbloedige elektronica uit London. James Yuill is een singer/songwriter met een akoestische gitaar en een laptop. Resultaat: pure authentieke liedjes met een subtiele beats en effecten.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12