White Noise contest: open jij Extrema Outdoor? White Noise contest: open jij Extrema Outdoor?

Stuur jouw beste set naar Dave Clarke

, Redactie 3VOOR12

White Noise contest: open jij Extrema Outdoor?

Stuur jouw beste set naar Dave Clarke

Redactie 3VOOR12 ,

Vorig jaar stond M-Bition op het Extrema Outdoor festival. Het was zijn tweede optreden ooit. Hoe hij daar dan terecht kwam? Dankzij de competitie in 3VOOR12WHITENOISE. Wil jij dit jaar de tent van presentator en dj Dave Clarke openen? Lees dan even verder.

Stuur jouw beste set naar Dave Clarke

Vorig jaar stond M-Bition op het Extrema Outdoor festival. Het was zijn tweede optreden ooit. Hoe hij daar dan terecht kwam? Dankzij de White Noise competitie van Dave Clarke op 3VOOR12RADIO. Hierin gaf de dj en radiomaker onbekend talent de kans om zich voor te stellen aan het publiek. Uit meer dan honderd ingezonden sets is M-Bition gekozen.

Dit jaar host de Britse dj wederom zijn eigen Extrema tent op het dancefestival. Voor Dave Clarke reden genoeg om ook weer een contest uit te schrijven. De winnaar mag op 18 juli de tent openen.

Wil jij in de voetsporen van M-Bition treden? Let dan nu goed op:
Maak een dj-mix van maximaal 45 minuten en stuur die voor 12 juni op cd naar Extrema Music/ Dave Clarke White Noise Contest, P.O. Box 4950, 5604 CD Eindhoven. Ga voor meer details naar de website van Dave Clarke.

De winnaar van de competitie wordt op 27 juni bekend gemaakt in zijn eigen radioshow 3VOOR1WHITENOISE op 3FM en op www.daveclarke.com. Dave Clarke is iedere zaterdagnacht te horen van 00.00 tot 02.00 uur op 3FM. Extrema Outdoor is op 18 juli in Best.

Nog een tip van de dj zelf: weet dat het gaat om een openingsset, vraag jezelf dus af hoe je het publiek het beste kan opwarmen als opener.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12