Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 30 oktober: Marike Jager, anderson, The Pedro Delgado's Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 30 oktober: Marike Jager, anderson, The Pedro Delgado's

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 30 oktober: Marike Jager, anderson, The Pedro Delgado's

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door een ontwapende songwriter, blieppop en trashy bluegrass.

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door een ontwapende songwriter, blieppop en trashy bluegrass.


Marike Jager

Haar debuutalbum The Beauty Around oogste veel lof en als we de recensies van Celia Trigger mogen geloven, wordt de opvolger van Marike Jager minstens zo goed. Jager is inmiddels verhuisd naar Beuningen om haar plaat in een klooster op te kunnen nemen en het resultaat mogen we donderdag beluisteren.

anderson
It Runs In The Family bij Ridderkerkers anderson. Een slim concept werkte het duo uit tot een volwaardige plaat; tien denkbeeldige familieleden die allemaal ver van mekaar wonen en communiceren via brieven. Het resultaat is een album vol melancholieke indiepop waar The Postal Service nog jaloers op kan zijn. Iedereen die zit te springen om een nieuw TPS-album kan zich dus met anderson even zoet houden.

The Pedro Delgado's
Pedro Delgado is een wielrenner. Heel wat anders dan de bluegrassband The Pedro Delgado's uit Amsterdam. Mondharp, mondharmonica en gitaren zorgen voor het soort muziek dat is gemaakt om in een cabrio te draaien, al rijdend over een willekeurige Route in de VS. En bij gebrek aan een cabrio, is het bij 3VOOR12RADIO LIVE ook heel goed mogelijk om deze dan maar even in te beelden.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12