Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 4 december: I Kissed Charles, Zo Moeilijk, San Andreas Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 4 december: I Kissed Charles, Zo Moeilijk, San Andreas

Wie spelen er volgende week en wat kun je verwachten

, Bas van Duren

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 4 december: I Kissed Charles, Zo Moeilijk, San Andreas

Wie spelen er volgende week en wat kun je verwachten

Bas van Duren ,

3VOOR12RADIO LIVE wordt volgende week overgenomen door een Meppelse synthpop, Nijmeegse rappers en Dordrechtse emocore.

Wie spelen er volgende week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt volgende week overgenomen door een Meppelse synthpop, Nijmeegse rappers en Dordrechtse emocore.

I Kissed Charles

I Kissed Charles is de beste band uit Meppel. Nou heeft de Drentse stad sowieso niet zoveel bands, maar er was pas nog een bandwedstrijd met 16 Meppelse bands waar I Kissed Charles ook aan meedeed. De band werd uitgenodigd voor Noorderslag en mag nog zo vlak voor Sinterklaas uitpakken op 3VOOR12RADIO LIVE.

Zo Moeilijk
De oplettende muziekliefhebber heeft het in de gaten; Nijmegen is hot! Naast rockers De Staat en electroduo The Routines, mag ook hiphopgroep Zo Moeilijk zich in het rijtje scharen van veelbelovende acts uit de Keizerstad. TopNotch zag ook de potentie en tekende het drietal. Op hun album Nijmeegse Modo laten ook Sticks en Rico van zich horen, dus aan goede vriendjes ook geen gebrek.

San Andreas
Voor de fijnzinnigere emocore van Nederlandse bodem moeten we het tegenwoordig in Zuid-Holland zoeken. Daar timmert het Dordrechtse San Andreas alweer vier jaar stevig aan de weg. Sinds kort hebben ze een nieuw stuk gereedschap, het album Man Or Monster. Daarmee gaan zij de planken op van 3VOOR12RADIO LIVE.

Voor de 3VOOR12RADIO LIVE-editie van 11 december zijn Drive By Wire, Steen en Roosbeef geboekt.

11 december is de laatste 3VOOR12RADIO LIVE van dit jaar. De week daarna is Desmet het podium voor de Song Van Het Jaar-verkiezing met live optredens van onder andere The Madd, Triggerfinger, Voicst.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren en te bekijken op 3VOOR12TV.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12