All Missing Pieces ziet op de nationale televisie een plek weggelegd voor 3VOOR12 All Missing Pieces ziet op de nationale televisie een plek weggelegd voor 3VOOR12

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

All Missing Pieces ziet op de nationale televisie een plek weggelegd voor 3VOOR12

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land. Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons. Vandaag: All Missing Pieces.

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land.  Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons.

All Missing Pieces is onmisbaar op het 10Y3VOOR12 feest op 15 mei in Den Haag. De lokaalafdeling was de eerste die de band oppikte en zelfs interviewde. Vanaf toen is het balletje gaan rollen. Niet veel later werden ze Hollandse Nieuwe en dit jaar stonden ze voor zo’n 7000 man te spelen tijdens KoninginneNach. Het is voorlopig hun record. Voorlopig, “want er komt alweer een nieuwe aan”, zegt zanger Camiel. “In augustus staan we op Beatstad voor 45000 mensen.”

Camiel van All Missing Pieces over 3VOOR12

kent 3VOOR12 sinds: “2006, toen benaderde 3VOOR12/Den Haag ons voor een interview, nadat ze ons hadden zien optreden in het Museon. Voor die tijd had ik al wel van 3VOOR12 gehoord. Ik zag de naam langskomen op posters en bandsites, maar ik had er nooit op gekeken.”

eerste contact: “Dat was het interview met 3VOOR12/Den Haag. Ons allereerste interview. Dat voelde heel speciaal en het was erg lachen. Het heeft ons erg vooruit geholpen.”

mooie herinnering: “Dat we op nummer 18 eindigden op de lijst van Song van het Jaar. We gingen naar het feest in de Desmet met het idee dat we ergens onderaan zouden staan, op nummer 90 of zo. Maar dat bleek dus 72 plaatsen hoger te zijn.” 

ik zeg 10 jaar 3VOOR12, jij zegt... “ga zo door.”

verjaardagswens voor 3VOOR12: “Een eigen programma voor 3VOOR12 op de publieke televisie, waar alle nieuwe bandjes gepresenteerd kunnen worden. Dat mis ik nog.” 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12