DOE MEE met 3VOOR12 op Awakenings DOE MEE met 3VOOR12 op Awakenings

Stuur foto´s en filmpjes naar de Awakenings Mashup

DOE MEE met 3VOOR12 op Awakenings

Stuur foto´s en filmpjes naar de Awakenings Mashup

3VOOR12 is ook dit jaar weer op Awakenings Festival. We schrijven recensies, maken sfeerreportages en - niet onbelangrijk - nemen alle sets op. Maar jouw bijdrage is minstens zo belangrijk. Even voorstellen: de 3VOOR12 Mashup van Awakenings 2008.

Stuur foto´s en filmpjes naar de Awakenings Mashup

3VOOR12 is ook dit jaar weer op Awakenings Festival. We schrijven recensies, maken sfeerreportages en - niet onbelangrijk - nemen alle sets op. Maar jouw bijdrage is minstens zo belangrijk. Even voorstellen: de 3VOOR12 Mashup van Awakenings 2008. Op deze plek komt al het beeld van Awakenings samen; foto’s en video’s van 3voor12 verslaggevers, maar ook van jou! Daarnaast hoor je ook het live radiokanaal 3VOOR12 Central, waar de gehele zaterdag live de dj-sets van Awakenings te beluisteren is. 

HOE DOE IK MEE?

In het kort:
- Mail of mms al foto's en filmpjes naar watdoejij@vpro.nl.
- Tag al je foto's op Flickr en je filmpjes op YouTube met ‘Awakenings’.

Beide acties hebben hetzelfde resultaat: jouw foto's en filmpjes verschijnen automatisch in de 3VOOR12 festivalmashup voor Awakenings: http://3VOOR12.vpro.nl/awakeningsmashup
Doe mee vanaf het festivalterrein!

IK ZIE NIKS
Hmm ik zie niks, maar volgens mij zou ik spectaculaire foto’s en video’s moeten zien. Wat is er mis? Zie je helemaal niks, dan heb je wellicht geen flashspeler geïnstalleerd. Download die hier.

IK KOM ER NIET UIT
Lukt er ondanks alle uitleg hier toch iets niet op onze mashupsite, stuur dan een mail naar 3voor12festival@vpro.nl en leg kort en concreet uit wat er mis gaat, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12