Zomergasten het ultieme cadeau voor Junkie XL Zomergasten het ultieme cadeau voor Junkie XL

"Ik had al snel veertig fragmenten op mijn lijstje staan"

Zomergasten het ultieme cadeau voor Junkie XL

"Ik had al snel veertig fragmenten op mijn lijstje staan"

Tom Holkenborg alias Junkie XL is een van de zes gasten van de nieuwe serie Zomergasten. Op zondagavond 3 augustus mag hij drie en een half uur vullen met zijn favoriete film- en televisiemomenten. Holkenborg is blij met de uitnodiging. "Ik vind het een waanzinnige eer."

"Ik had al snel veertig fragmenten op mijn lijstje staan"

Tom Holkenborg alias Junkie XL is een van de zes gasten van de nieuwe serie Zomergasten. Op zondagavond 3 augustus mag hij drie en een half uur vullen met zijn favoriete film- en televisiemomenten. Holkenborg is blij met de uitnodiging. "Ik vind het een waanzinnige eer", vertelt hij. "Wat mij betreft is dit het ideale cadeau. Het telefoontje gaf me hetzelfde gevoel als wanneer je als klein jongetje een keer mocht uitzoeken wat je wilde eten. Alles? Ja, alles, tot het toetje aan toe."

Holkenborg werd een paar maanden geleden al gepolst. "Op dat moment hebben ze een grote lijst met mogelijke gasten. Vervolgens heb je een serieus intakegesprek, waarin je laat zien hoe je zo'n avond in zou vullen. De voorbereiding kostte een hoop tijd, maar ik vond het zo leuk om te doen dat ik het niet eens erg had gevonden als het toch niet doorgegaan was. Ik had al snel veertig fragmenten op mijn lijstje staan, maar dat vonden ze toch wat veel."

Welke fragmenten 3 augustus te zien zullen zijn, wil Holkenborg nog niet zeggen. "Mensen gaan er echt voor zitten en zijn benieuwd wat ze voorgeschoteld krijgen. Het is de charme van het programma om niet alles van tevoren te verraden. Ik mocht ook absoluut niet vertellen dat ik aan het programma mee zou doen. Zelfs ik wist pas deze week wie de andere gasten zijn. Laten we het maar lekker aan de avond zelf overlaten."
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12