Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 24 januari: Extince, Hospital Bombers, 2nd Place Driver Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 24 januari: Extince, Hospital Bombers, 2nd Place Driver

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 24 januari: Extince, Hospital Bombers, 2nd Place Driver

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door The Godfather, verwarring zaaiende Amsterdamse upperground en de eeuwige tweede.

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

Extince
Zelfs zij die te jong waren om de hoogtijdagen mee te maken hebben wel eens van deze woordkunstenaar en topdanser gehoord. Met Toch? krijgt iedereen de kans om nogmaals kennis te maken met het beste dat Nederlandse hiphop te bieden heeft. Op Noorderslag bewees De Ekster nog steeds live te kunnen knallen. Komt dat zien, komt dat zien!

Hospital Bombers

“Uiteindelijk gaan onze teksten gewoon over jongens en meisjes die verkering krijgen.” Twijfel en besluiteloosheid lijken het thema van debuutalbum Footnotes van deze Amsterdamse band. In opener Theme schreeuwt Schenk: “I’ll never settle for a girl like you, do you hear me”. Het klinkt even overtuigend als een klein kind dat zijn moeder “ik haat je” toevertrouwt wanneer het geen ijsje krijgt. Ondanks de twijfel zijn de Hospital Bombers een van de meest overtuigende livebands van het moment. Laat je omverblazen door het bitterzoetste dat Nederland te bieden heeft.

2nd Place Driver

Essent Award Winnaar in 2005, Lowlands platspelen, touren in Afghanistan en dan mag je ook nog 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet afsluiten. Ja, het zit deze Tilburgers wel mee. De muziek? Naar eigen zeggen: “Back to the future with electronic based retrorock”. Het 3e album van de band, getiteld 'Full Speed - Bare Naked' werd het laatste kunststukje van Stacey Records en betreft een conceptalbum. De band brengt vijf nummers in twee verschillende uitvoeringen; electro-rock en een akoestische versie. We zijn benieuwd welke versies ze in Desmet spelen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12