3VOOR12 Presenteert… The Kills! 3VOOR12 Presenteert… The Kills!

...en jij kunt er bij zijn

3VOOR12 Presenteert… The Kills!

...en jij kunt er bij zijn

The Kills hebben de opnames van hun derde plaat afgerond. Jamie Hince en Alison 'VV' Mosshart komen Midnight Boom bij 3VOOR12 presenteren door middel van een exclusief optreden in Desmet.

...en jij kunt er bij zijn

Op maandag 28 januari spelen The Kills exclusief in Desmet en jij kunt er bij zijn. Samen met 3VOOR12 presenteert de band die avond het derde album “Midnight Boom” in Desmet Studio’s. Het optreden is van 8 t/m 14 maart 2008 Concert van de Week op 3VOOR12CENTRAL. “Midnight Boom” ligt op 10 maart a.s. in de winkel, maar is ruim een week eerder te beluisteren op de Luisterpaal.

The Kills bestaan uit Jamie Hince (Andove, England) en Alison Mosshart (Florida, USA). Zij ontmoetten elkaar in 2000 in een Londens hotel en vormden The Kills. Na de garage-punk van debuut “Keep On Your Mean Side” (2003) en de opvolger “No Wow” (2005) is “Midnight Boom” The Kills’ catchy popplaat. Althans, wat The Kills onder ‘catchy’ en ‘pop’ verstaan... Inspiratie voor dit derde album vormde een film uit de jaren ’60, “Pizza Pizza Daddio”. De liedjes die de schoolkinderen in deze documentaire zingen waren het startpunt voor “Midnight Boom”. Verantwoordelijke voor de productie is Alex Eptond, die onder de naam SpankRock dansvloeren onveilig maakt met zijn versie van electro en hip hop.

Kaarten voor het optreden zijn te winnen via de 3VOOR12 Nieuwsbrief en bij 3VOOR12RADIO op 3FM. Vanaf 29 februari a.s. is “Midnight Boom” exclusief te beluisteren in De Luisterpaal en vind je een Dubbelcheck-interview met The Kills op de site. Van 10 t/m 12 maart zijn opnamen van het optreden en een interview met The Kills te horen op 3VOOR12RADIO.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12