Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 7 februari: Blaxtar, Zeus, INFA

Wie spelen er deze week en wat kun je ervan verwachten

Rappen en rocken. Dat is wat er gaat gebeuren morgen in 3VOOR12RADIO LIVE. DeSmet wordt overgenomen door biggie Blax, groovy rock uit Amsterdam en no-nonsense rock 'n' roll uit Limburg.

Wie spelen er deze week en wat kun je ervan verwachten

Blaxtar
Zijn tweede plaat Chronoz Baal is net uit, en volgens Blaxtar zelf gaat hij daarop flink de diepte in. “Dit album gaat over persoonlijke issues, problemen met mijzelf en over de bewustwording van impulsen die je toekomen, die onderdeel uitmaken van je meningsvorming.” De meesterlijke flows en zieke beats zijn er uiteraard nog steeds.

Zeus
Lekker zompige groovy rock. Zo kun je de sound van Zeus uit Amsterdam wel omschrijven. En komt die zanger je bekend voor? Zou zomaar kunnen. In Zeus laat Jeroen van Koningsbrugge zien dat hij behalve grappig doen ook een flinke keel kan opzetten.

INFA
“Holy, smoky, goddamn rock ‘n’ roll.” Zo omschrijft INFA uit Sittard de eigen sound. En daarmee slaan ze de spijker stevig op zijn kop. De kunst van het no-nonsense rock ‘n’ roll schrijven is echt niet alleen aan Danko Jones voorbehouden. INFA heeft het goed begrepen.