Song van het Jaar 2008: de keuze van Infadels Song van het Jaar 2008: de keuze van Infadels

“Late of the Pier is de band van het jaar”

, Fiona Fortuin

Song van het Jaar 2008: de keuze van Infadels

“Late of the Pier is de band van het jaar”

Fiona Fortuin ,

De verkiezing van Song van het Jaar is weer in volle gang. Tot 15 december kun je stemmen op jouw favoriet van 2008. Infadels over hun keuze: “Skinny Love is een prachtig nummer van een man met een bijzonder verhaal.”

“Late of the Pier is de band van het jaar”

Het maakt niet uit waar en hoe vaak: bij elk optreden valt Nederland massaal voor de dancerock van Infadels. En dus is ook hun tweede plaat Universe in Reverse hier met open armen ontvangen. Maar wat vonden Infadels zelf goed dit jaar? Met zijn vijven zijn ze er eens goed voor gaan zitten: de favoriete songs van 2008 van Infadels!

Late Of The Pier - Heartbeat
“Onze favoriete band van het jaar, Heartbeat is een van de beste songs van hun album Fantasy Black Channel. Late of the Pier is briljant, hun muziek is met niets te vergelijken.”

Holy Fuck - Lovely Allen
“Dit is het totally uplifting anthem van onze favoriete live band. We hebben ze dit jaar veel zien optreden, elke keer was het weer raak.”

Bon Iver - Skinny Love
“Prachtig nummer van een man met een bijzonder verhaal. Bon Iver moet je luisteren, essentieel.”

TV On The Radio - Golden Age
“Dit nummer laat de duisternis van Return to Cookie Mountain achter zich en brengt een messed up zonnestraal naar het feest. Love it!”

The Whip - Trash
“Dirty electronic rock, precies waar wij van houden! We zagen ze op het Secret Garden festival. Trash was het hoogtepunt van de set. Het dak ging er vanaf!”

WAT? NOG NIET GESTEMD?
Geen nood, dat kan hier of hier, of hier. HIERRR! Tot 15 december! Uit de puntentelling komt de Song van het Jaar Top 100 voort, die centraal staat in onze vijf uur durende Song van het Jaar 2008 show van 19.00-24.00, 18 december live op 3FM en 3VOOR12TV. Gepresenteerd door Eric Corton, Michiel Veenstra en Annemieke Schollaardt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12