Rapper Mo$heb gearresteerd voor bedreiging Wilders Rapper Mo$heb gearresteerd voor bedreiging Wilders

Advocaat Raza: “Hier gaan ze je niet voor pakken, zei ik tegen mijn cliënt”

Rapper Mo$heb gearresteerd voor bedreiging Wilders

Advocaat Raza: “Hier gaan ze je niet voor pakken, zei ik tegen mijn cliënt”

De Rotterdamse rapper Mo$heb is gearresteerd omdat hij zich, volgens zijn advocaat, enkele minuten te laat meldde op het bureau. Hij was hier ontboden om te spreken over een aangifte door Geert Wilders vanwege een ‘bedreigende’ track.

Advocaat Raza: “Hier gaan ze je niet voor pakken, zei ik tegen mijn cliënt”

Rapper Mohammed Shoaib oftewel Mo$heb is zojuist door de Rotterdamse politie gearresteerd. Het lid van rapgroep de Nationale Straat Piraten (NSP) was gevraagd zich woensdag te melden op het bureau. Volgens de politie kwam Mo$heb enkele minuten te laat voor zijn afspraak en is hij daarom opgepakt. Haroon Raza, de advocaat van de rapper, laat weten verbijsterd te zijn door de gang van zaken. Mo$heb kan maximaal drie dagen op het bureau worden vastgehouden.

Vorig jaar plaatste Mo$heb een track op internet. Het nummer Wie Iz De Volgende van de mixtape De Voorbereiding schoot bij politicus en filmmaker Geert Wilders in het verkeerde keelgat. Wilders deed aangifte waarmee de zaak afgedaan leek. “Toen ik de track hoorde moest ik hard lachen. Hier gaan ze je niet voor pakken, zei ik tegen mijn cliënt”, aldus advocaat Raza. De Rotterdamse politie besloot echter alsnog de rapper te willen spreken.

Volgens Raza is Mo$heb al ‘een aantal jaren schoon’ en is de arrestatie puur en alleen gebaseerd op de track.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12