steun 3voor12

Luister terug: 3voor12 Radio

Scram C Baby live en de DJ Shortlist van Steffi

Acht jaar na hun vorige album is het Amsterdamse Scram C Baby terug met een nieuw album: Give Us A Kiss. Acht jaar, dat is zo’n beetje een mensenleven in de muziekindustrie, maar niet in de carrière van Scram C Baby, die al zo’n 25 jaar terug gaat. Ze zijn een van de grondleggers van het Excelsior label, het belangrijkste indielabel van Nederland. Morgen komt Give Us A Kiss uit, en vanavond komen de helden van Scram C Baby dat vieren in 3voor12 Radio! Natuurlijk spelen ze nummers van dat nieuwe album live, en ook praten ze met Eva bij over hoe de plaat tot stand kwam.

In de DJ Shortlist hoor je vanavond Nederlandse techno-dj, producer en Berghain resident Steffi. Na haar prachtige voor een 3voor12 Award genomineerde album World of the Waking State komt ze nu met een nieuwe release: Air Textures VI, een compilatie met onuitgebrachte muziek die ze samenstelde met Martyn.

Verder hoor je hoe het eraan toegaat op de Utrechtse aflevering van de Popronde: welke nieuwe Nederlandse bands moet je de komende jaren écht in de gaten gaan houden?

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk