steun 3voor12

Luister terug: 3voor12 Radio

Niet Te Missen met special guest Fresku + Yurrit live in de studio

Fresku is terug, en hoe: na zijn prachtige eerbetoon 'Mijn zoon', is er nu de gloednieuwe singe 'Laatste van mijn soort'. Een nieuw album én een tour zijn onderweg. Genoeg nieuws te bespreken dus, en daarom schuift hij vanavond als co-host aan bij Eva in het Niet Te Missen uur. Behalve zijn nieuwste single bespreken Fresku en Eva nog veel meer belangrijke, mooie en onmisbare nieuwe releases van deze week. En ze geven er hun ongezouten mening over natuurlijk. Met een beetje geluk laat Fresku ook nog weten waar je volgens hem op moet stemmen bij de Song van het Jaar. Na de uitzending op 3FM vanavond is het Niet Te Missen uur als podcast te beluisteren.

Maar eerst is het nog tijd voor livemuziek: Yurrit komt langs! Denk Drake, denk Frank Ocean, denk Oscar and the Wolf: deze Rotterdamse rijzende ster schrijft, zingt, rapt, speelt allerlei instrumenten én produceert z'n tracks eigenhandig. En wat een eer: 3voor12 Radio is Yurrits officiële radiodebuut.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk