Gorillaz is terug met vier (!) nieuwe nummers

D.R.A.M, Jehnny Beth (Savages), Popcaan en Vince Staples te horen

Gorillaz is terug! Het heeft een dikke vijf jaar geduurd, maar dan krijg je ook wat. Dat er iets aan zat te komen, wisten we al. Vorige week lekte er een tracklist en een paar dagen later doken er nummers op, maar nu is het officieel. En dan meteen niet met één comeback single, maar met vier. Het is ook meteen weer duidelijk dat er een blik met artiesten opengetrokken is: op deze eerste vier nummers zijn behalve de Gorillaz zelf ook D.R.A.M,  Popcaan, Vince Staples en Jehnny Bethvan Savages te horen. 

Deze vier tracks, en waarschijnlijk de eerder gelekte tracks ook, zijn te horen op het album Humanz dat op 28 april verschijnt. Dat duurt nog wel even, maar vergeleken met de lange stilte hiervoor is dat wachten slechts een fluitje van een cent.

Als je de nieuwe nummers live wil horen, zul je naar Kent in Engeland moeten. De enige show die ze spelen, van wat tot nu toe bekend is, is op hun eigen georganiseerde festival: Demon Dayz. Daar zijn ze hun eigen headliner. De rest van de line-up is nog niet bekend.

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op SpotifyNog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12