Kijk terug: Arcade Fire live op Best Kept Secret 2017

Song van het Jaar winnaar had ook de festivalshow van het jaar

We kunnen er lang of kort over praten, maar eigenlijk is zonneklaar dat Arcade Fire op Best Kept Secret de festivalshow van het jaar speelde. Nee maar echt. Hun album Everything Now was nog niet uit, maar het titelnummer wel, en daar op het veld van Hilvarenbeek voelde het al als een anthem. Fantastisch was ook ‘Neon Bible’, een oudje dat nooit echt uitgegroeid is tot een classic in het oeuvre, maar dat die avond bij een zee van telefoonlichtjes wel zo voelde. En dat is mooi, want dat betekent dat ze niet alleen de euforische jubelsongs, maar ook de introverte momenten naar het hoogste niveau kunnen brengen. 

Na Best Kept Secret verscheen het vijfde album van de band, op maandag 11 juni - toevallig een dag na Best Kept Secret! - staat de band in Ahoy, Rotterdam. Kijk nu drie nummers van het BKS-optreden.

Om je de winter door te helpen deelt 3voor12 tot het eind van het jaar elke dag een opname van de mooiste live-momenten en de vetste festivalshows en concerten van 2017. Hier vind je ze allemaal op een rijtje, met shows van o.a. Radiohead, The War On Drugs en Editors..

Nog meer liveshows terug zien? Ons overvolle archief vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12