steun 3voor12

Sharid Alles is de nieuwe zendermanager van 3FM

Programmaleider van FunX wordt 3FM's eerste vrouwelijke zendermanager

De nieuwe zendermanager van NPO 3FM is gevonden: Sharid Alles zal het nieuwe hoofd van de radiozender worden. Ze maakt de overstap van FunX, waar ze op dit moment programmaleider is. Daarvoor werkte ze bij KRO-NCRV en VPRO, onder meer als producer van 3voor12 Radio van 2008 tot en met 2010. Alles is de eerste vrouwelijke zendermanager van 3FM sinds het ontstaan van de functie van zendercoördinator in 1992.

Per 1 juli start Alles haar nieuwe functie bij 3FM. 'Ik voel me vereerd dat ik na drie prachtige jaren bij FunX vanaf 1 juli NPO 3FM de volgende fase in mag leiden,' aldus Alles. 'NPO 3FM heeft alles wat een goed radiomerk moet hebben: een kloppend muziekhart, zeer getalenteerde dj's, geweldige eigen evenementen als de 3FM Awards en 3FM Serious Request en een groot online-platform.'

Sinds Wilbert Mutsaers in 2016 vertrok naar Mojo Concerts (inmiddels is Mutsaers werkzaam bij Spotify) is de zender op zoek naar een opvolger. Basyl de Groot heeft de functie voor iets minder dan een jaar vervuld, maar deed in het voorjaar van 2017 een stap terug. Vervolgens namen Jurre Bosman, Edwin Valent en music director van 3FM Diederik van Zessen de zaken waar als interim managers. Van Zessen blijft bij de zender als music director.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk