Sunday Snooze (5): Dexter

Van contemplatieve pianoklanken en liefkozende ambient tot lome electrofunk en oldschool hiphop

Het is zondag, en festivalkater of niet, we hebben dus weer een nieuwe Sunday Snooze voor je. Deze editie is gemaakt door Remy Verheijen alias Dexter. Hij draait al decennia knorrende electro, zit in een driehoeksverhouding met Martyn en Steffi en bracht platen uit op Clone, Ostgut Ton en natuurlijk zijn eigen label Klakson. 

Voor deze mix doet hij het wat rustiger aan, zoals het op zondagochtend hoort: hij start met contemplatieve pianoklanken en ambient – als de ochtendkus van je geliefde wanneer je nog met je gezicht in de kussen begraaft. Na een tijdje schakelt Dexter lichttjes op met lome electrofunk en oldschool hiphop – voor bij je eerste kopje koffie. Goedemorgen! 

Net wakker of nog wakker? Sinds twee weken terug vind je iedere zondag een nieuwe aflevering van Sunday Snooze bij 3voor12. De beste dj’s/smaakmakers/producers gaan diep in een wekelijkse, uur lange podcast met de b-kant van hun platenkast. Huilend na de club met je benen op de bank. After the party is the afterparty. Luister hier de vorige mixes van Aardvarck, Afrobot, David Douglas en Hellie Berry

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12