22 nieuwe Drake tracks, maar noem het geen album of mixtape

Lang aangekondigde More Life nu te luisteren

Het voelde een beetje als flauwekul, toen Drake een paar maanden geleden aankondigde dat zijn nieuwe album geen album was, en ook geen mixtape. Nee, we moesten het meer zien als een playlist. Oké Drake, is goed. Die nieuwe playlist is sinds vannacht overal te luisteren.

Hoe je het ook noemt, More Life staat vol met nieuwe, vooral downtempo, nummers van de Canadese superster, met natuurlijk een hoop gastbijdrages. De bijdrages van Sampha, Kanye West, Travis Scott, Skepta,Young Thug, 2 Chainz, Partynextdoor, Giggs en Quavo komen niet als een verrassing, die van de Zuid-Afrikaanse house-producer Black Coffee en nieuwkomer Jorja Smith een stuk meer. En dat Detroit-legende Moodymann op 'Passion Fruit' opeens in op zijn kenmerkende manier de track stillegt, zagen wij ook niet aankomen. Goed nieuws ook voor de roddelbladen trouwens, die 'If You Had My Love'-sample van Jennifer Lopez op 'Teenage Fever' stookt de geruchten rond de twee weer flink op. 

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op SpotifyNog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12