3voor12 Overijssel

Nieuwe Muziek: Leon Moorman brengt nieuwe single 'Liefde' uit

Zwollenaar met Drentstalige Nederpop releaset single met Daphne van Ditshuizen

Het nummer 'Liefde' is een tweetalig duet van de Zwolse Leon Moorman met The Voice of Holland finaliste Daphne van Ditshuizen en is onderdeel van Leon's debuutalbum ‘D-POP’ die begin 2021 zal uitkomen.

Leon timmert nu twee jaar aan de weg met zijn Drentstalige popmuziek en slaat voor zijn 5e single de handen ineen met, de in Havelte geboren en getogen, Daphne. Vier jaar geleden ontmoetten de twee elkaar op het podium van De Meenthe in Steenwijk. Leon was erg onder de indruk van Daphne en sindsdien zijn ze elkaar niet uit het oog verloren. 

Liefde wordt door het tweetal beschreven als een groot cliché met aparte kenmerken. Bij afwezigheid van liefde zorgen deze kenmerken voor cynisme en ongeloof, maar wanneer echte liefde opduikt zijn alle clichés niets minder dan de waarheid. Liefde is, liefde was en liefde blijft apart. Maar ze overwint alles, en brengt ons warmte en kracht in de moeilijkste tijden. De single is voorzien van een verrassende videoclip met veel symboliek waardoor dit liefdesverhaal ineens een veel diepere betekenis krijgt, met onder andere een knipoog naar de huidige tijdsgeest.

Beluister hier de song op Spotify
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12