De nieuwe video van Sevdaliza is een surrealistisch moordmysterie

‘Hear My Pain Heal’ is meteen maar toegevoegd aan 3voor12 Award-winnaar ISON

Er is een lijk en er scharrelen aardig wat potentiële verdachten rond in het spookachtige landhuis, maar wie heeft het gedaan en met welk mysterieuze moordwapen? De prachtige nieuwe video van Sevdaliza bevindt zich op het midden tussen een potje Cluedo en het surrealistische laatste seizoen van Twin Peaks, en begeleidt het nieuwe nummer ‘Hear My Pain Heal’: een triphop-productie anno 2017 met aanzwellende en suizende Prophet-synthesizers die ook best van James Blake hadden kunnen zijn.

De video is geregisseerd door Ian Pons Jewell (die in 2015 ook de doodenge video voor Señorita van Vince Staples en Future regisseerde) en opmerkelijk genoeg is het nummer ‘Hear My Pain Heal’ op Spotify ook toegevoegd aan ISON, het debuutalbum van Sevdaliza dat vorige maand de 3voor12 Award voor beste Nederlandse album van het jaar won. In een post-The Life of Pablo-wereld kan dat natuurlijk gewoon.

Via Spotify op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Volg de 3voor12 #NieuweMuziek-playlist en check hier het dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12