Vanavond in 3voor12 Radio

Electronica-duo Otzeki live en het Niet Te Missen Uur

Roosmarijn is nog altijd bands en trends aan het spotten op SXSW in Texas, het grootste showcasfestival ter wereld. Maar dat betekent niet dat je het Niet Te Missen Uur hoeft te missen (tracklistje en link naar de podcast). Michiel Veenstra heeft gewoon weer de fijnste #nieuwemuziek voor je klaar staan. Met o.a. een nieuwe Frank Ocean, een Kim Janssen-primeur, Declan McKenna én een belletje met Boef die vandaag in één dag Ed Sheerans Shape Of You van plek 1 op de Spotify Charts gooide.

Daarnaast staat het Britse electronica-duo Otzeki live in de studio. Ze maakten indruk op Eurosonic met hun moody live electronica die zich misschien nog het best laat omschrijven als een minder hyper versie van Animal Collective. 

En we bellen met Suriname, want de drie SFB-leden die daar vastzaten op verdenking van seksueel misbruik van een minderjarige zijn vandaag wel veroordeeld maar toch vrijgekomen. NOS-correspondent Harmen Boerboom legt uit hoe dat zit. Tot slot leggen we ook weer even contact met Roos, want die heeft natuurlijk weer mooie dingen gezin op SXSW.

Je hoort het allemaal vanavond tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live!

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @michielveenstra, #3voor12 en #3fm.’

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12