Klangstof lanceert nieuwe single Everest

Zet de toon voor EP die gaat komen

Niet heel lang geleden was Klangstof nog één van de genomineerden om de 3voor12 Award te winnen voor beste album van 2017. Dat betekent natuurlijk niet dat de heren op hun lauweren rusten, want nieuw materiaal is op komst.

Vandaag de primeur van nieuwe single. Everest brengt het geluid wat we van Klangstof kennen: een magisch gevoel dat voornamelijk opgewekt wordt door de diverse en afwisselende synthesizergeluiden. De tekst laat tevens veel over aan de fantasie. 'All I want is Everest,' laat klinken of het niets is, wat er gevraagd wordt. Alleen maar het grootste, meest overweldigende wat de natuur de bieden heeft, dat is alles.
Laat je tegelijkertijd meenemen door de videoclip van Jobo Engh, die elk klein aspect van de muziek subtiel aanscherpt door middel van de montage. De nieuwe EP van Klangstof komt op 3 november uit, en Everest beloofd al veel goeds.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Check hier wat 3voor12 nog meer heeft geschreven over alle nieuwe artiesten, singles en albums.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12