Vanavond in 3voor12 Radio

Fresku en MocroManiac live en het Niet Te Missen Uur

Op het eerste gezicht is het een wat onwaarschijnlijk duo: Fresku, de gevoelige grappenmaker uit Eindhoven en MocroManiac, de straatboef uit de Bijlmer. Maar ze vonden elkaar boven een bord Kreeft en sindsdien zijn ze goede vrienden. Hoe goed? Kijk één keer naar die zoete foto van het duo die nu boven het grote interview met ze staat en je hebt een idee. Maar een nog betere aanwijzing is dat ze het twee weken met elkaar uithielden in een bungalow om te werken aan hun gezamenlijke plaat: Juice. Die komt morgen uit en om dat te vieren staan ze vanavond live in de studio. En we zijn ook wel even benieuwd wat er allemaal in die bungalow gebeurd is.

In het Niet Te Missen uur is het zoals alles in Week 13 hartstikke lente, dusoe even een zonnebril op voordat je de tracklist bekijkt: o.a. Alt-J Kendrick Lamar en Jonna Fraser komen langts. Met die laatste bellen we ook even, want hoorden we hem van de week nou in het Engels rappen? 

Je hoort het vanavond tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live!

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @roosmarijn, #3voor12 en #3fm.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12