3voor12 Radio dinsdag 16 april 2019

Hiphop van Zwangere Guy live en Eva's Dinsdagdip

Als er iemand getekend is door het leven, is het de Brusselse rapper Zwangere Guy wel. Onlangs kwam zijn nieuwe album “Wie is Guy?” uit, een plaat die je naar allerlei muzikale hoeken brengt: van een emotionele pianotrack, naar grimmige trap, tot ontspannen g-funk. Zo vertelt hij in het nummer met een knisperende boombap-beat en melancholische elektrische gitaar “Gorik, Pt. 1.” over hoe zijn stiefvader zijn moeder jarenlang mishandelde. Zijn ijzingwekkende levensverhaal lees je terug in deze long-read. In België is deze keizer van de Brusselse hiphop al enorm populair, want hij gaf twee uitverkochte shows in de AB (waar hij vroeger trouwens als hulpkok werkte). En nu staat hij gewoon in de 3FM Live Box in 3voor12 Radio.

Als je echt even helemaal in die verdomde dip zit  hebben we de perfecte remedie voor je in Eva's Dinsdagdip, jouw warme, muzikale snuggie. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12