steun 3voor12

Broederliefde komt gedupeerde fans tegemoet met gratis kaarten voor Ahoy show

Fans krijgen geld nog steeds niet terug

Afgelopen week werd bekend dat Ticketmaster gedupeerde fans die een kaartje gekocht hebben voor de inmiddels afgelaste show van Broederliefde in het Sparta Stadion, naar hun geld kunnen fluiten. Zojuist heeft Broederliefde in een verklaring nogmaals bevestigd die fans tegemoet te komen: gedupeerden kunnen gratis een ticket krijgen voor de vervangende show in Ahoy. Lees hieronder het volledige bericht, waarin ze ook in gaan op hoe het volgens hen misgegaan is. 

'Na het succes van het eerste concert op 29 april 2017 wilde Broederliefde het succes in het Kasteel herhalen en werd er een tweede concert georganiseerd. Na de evaluatie met MIM productions C.V en de nieuw gemaakte afspraken werden het management en de boeker geconfronteerd met verontrustende berichten en wilde de band, management en boeker niet meer samenwerken met MIM Productions C.V. Na dit besluit bleek dat Ticketmaster zonder overleg met boeker Missin’Link een nieuwe overeenkomst had gesloten met MIM voor het organiseren van het tweede concert van Broederliefde in het Kasteel. Hierna is Ticketmaster middels een op 10 januari jl verstuurde brief vanuit de juristen van Broederliefde en Missin’Link gevraagd de ticketgelden onder zich te houden en niet uit te keren aan MIM Productions. Het geld van ongeveer 5000 kaartjes is binnen gekomen bij Ticketmaster en die heeft deze doorbetaald aan MIM Productions C.V. Broederliefde, haar management en boeker hebben hier geen euro van ontvangen. Het vervelende nu is dat Ticketmaster en MIM terecht naar elkaar wijzen en dat MIM en gedupeerden onterecht naar Broederliefde en haar management wijst.

Broederliefde heeft zwaar te doen met de gedupeerde fans en kaartkopers en had daarom besloten om zelf een vervangend concert te organiseren in Ahoy. Dit om alle gedupeerden een gratis kaartje te kunnen geven voor de nieuwe show in Ahoy.'

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk