3voor12 Utrecht

900 MINUTEN dansen door de tijd heen

BASIS, EKKO en De Helling vieren gezamenlijk dat Utrecht 900 jaar bestaat met een dansmarathon op drie locaties

Het is niet te missen: Utrecht bestaat 900 jaar. Een bijzondere aangelegenheid en een goede reden voor een feestje. Zo vonden ook BASIS, EKKO en De Helling, die besloten het jubileum samen te markeren met 900 MINUTEN: een estafette aan elektronische acts verdeeld over de drie podia. 1 oktober 2022 kan er 900 minuten lang worden genoten van acts uit zowel een internationaal gevestigde orde als vers aanstormend talent uit de Domstad.

Tijdens 900 MINUTEN kunnen bezoekers zich maar liefst 15 uur lang laten betoveren door een divers scala aan elektronische acts. Artiesten zoals Black Sun Empire, Carista, Colin Benders en Tinlicker, laten alle genres voorbijkomen. Bezoekers worden meegenomen van nachtcultuur-nostalgie tot toekomstmuziek: het verleden, heden en het vooruitzicht van de Utrechtse muziekcultuur komen uitvoerig aan bod. 

Naast de hierboven genoemde acts met een internationale bekendheid, hebben ook Bong-Ra, C-Mon & Kypski, DutchAfro, Guenter Råler, Luna Ludmila, Quazar en Ultrastation allemaal één ding met elkaar gemeen: hun verbondenheid met Utrecht. Het belooft een divers programma te worden, met een speciale rol voor de verscheidenheid van de Utrechtse clubscene door de tijd heen. 900 MINUTEN biedt een uitgelezen kans om te dansen langs drie gevarieerde locaties verdeeld over Utrecht: zo heb je de 900ste verjaardag van onze stad nog niet eerder gevierd.

Te zien: 900 MINUTEN, zaterdag 1 oktober 2022 @ BASIS, EKKO en De Helling.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12