steun 3voor12
3voor12 Groningen

Russisch hardbassevent Sputnik voor vierde keer terug in Simplon

Grootste editie tot nu toe, met acht acts in grote én kleine zaal

Na drie succesvolle edities keert Sputnik voor de vierde keer terug naar Simplon. Op vrijdag 25 oktober zal het Russische hardbass event plaats vinden in de grote zaal én kleine zaal. Op het programma staan acht acts, waaronder uamee uit Letland, Dybass uit Frankrijk en de de Groningse dj Synapse.

Line-up
Dybass haalt zijn vervallen show van juni in als headliner van de avond. Zijn show zal bestaan uit hardbass waar je ballen (m/v) van uit je broek trillen. De rest van de line-up in de grote zaal bestaat uit de Letse hardbassact uamee, de Utrechter KAMA en stition. Verder staat de Groningse dj Jelle Visser twee keer op het programma, zowel in de grote als de kleine zaal maakt hij onder de naam Synapse vooral lekkere drumm and bass waar je lekker op kunt raven. De rest van het programma in de kleine zaal wordt compleet gemaakt door Kuzak en Spectriv.   

Tickets
De Russische hardbass ontstond in de late jaren negentig, toen in Nederland vooral in de ban was van house en dance. Dus doe je trainingspak aan en neem een shotje wodka als in Simplon de decibelmeter omhoog slaat; de vorige editie was uitverkocht.

Simplon organiseert het evenement wederom samen met Trojka Events. Het feestje is van 23:00 uur tot 5:00 uur. Tickets zijn 10 euro in de voorverkoop en 12,50 aan de deur. 

Foto: Jake Copier

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen