Cultfilm Buying the Band nu toch in de bioscoop

Melkweg en 3voor12 presenteren drie screenings

Goed nieuws voor al die muzikanten die dagelijks quoten uit cultfilm Buying The Band. Goed nieuws ook voor iedereen die afgelopen week op alle sociale media las dat 'alles wat men erover zegt waar' is: komende week wordt de film drie keer vertoond in de Melkweg Cinema. Donderdag 22 februari gaat dat gepaard met een speciaal programma, waarbij maker Teus van Sintmaartensdijk toelichting zal geven. Ook vrijdag en zaterdag is de film in de Melkweg te zien.

Jarenlang lag ie te verstoffen in een la, maar vorige week konden we de fantastische documentaire Buying The Band eindelijk aan jullie laten zien. De super grappige film over een vastgoedmagnaat die de oude band van Herman Brood bij elkaar brengt om zijn jeugddroom waar te maken ging direct viral. Echt een verrassing was dat niet, want de afgelopen maanden gonsde de film al onder muzikanten, die elkaar illegale linkjes naar de film doorstuurden. Nu dus voor het eerst (en misschien wel eenmalig) op het grote doek. 

Buying The Band draait 22, 23 en 24 februari om 20:30 uur in de Melkweg. De toegang tot de film is gratis, vol = vol. Wil je erheen, stuur dan een mailtje naar de Melkweg. Alles over Buying The Band vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12