Kijk terug: James Blake op Best Kept Secret 2017

Waar het draait om de minimalistische eenvoud van zijn set

Op de laatste dag van 2017 delen we een show waarbij je over het hele festivalveld op momenten een speld kon horen vallen. Het gros van het publiek bij het hoofdpodium stond zenuwachtig staat te popelen om Radiohead te zien, maar toch koos deze electro-Brit ervoor om BKS te kalmeren. James Blake stroomt over van perfectie, gegarandeerd kippenvel. Kijk hier de show op Best Kept Secret terug.

Er gebeurt op het podium bar weinig, maar dat heeft Blake’s muziek ook niet nodig om je te raken. Eenvoud is waar het om draait. Waar hij een stortvloed aan diepe bastonen het strand op pompt, concentreert hij zich met gesloten ogen op het pianospel. Ook krijgen we plots een nieuw nummer op ons dak: 'Loath To Roam'. Het doorstaat de Blaketest en zorgt voor serene rust in een chaotisch zomerweekend.

Om je de winter door te helpen deelt 3voor12 tot het eind van het jaar elke dag een opname van de mooiste live-momenten en de vetste festivalshows en concerten van 2017. Hier vind je ze allemaal op een rijtje, met shows van o.a. Radiohead, Biffy Clyro en Run The Jewels.

Nog meer liveshows terug zien? Ons overvolle archief vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12