Best Kept Secret krijgt na klachten ticketbeleid helpdesk op festivalterrein

Naam op je kaartje veranderen wordt gratis en kan ook nog tijdens festival

Het regende de laatste dagen klachten op de Facebook van Best Kept Secret: het is nogal een heisa om je kaartje doorverkocht te krijgen. Festileaks sprak zelfs van 'een drama'. De festivaltickets staan op naam, en je kon uiterlijk tot uiterlijk dinsdag 23.59 een naamswijziging doorgeven via Eventim – voor 7,50. Zo’n 2000 mensen hebben de naam op hun Best Kept Secret-ticket laten veranderen, alleen vandaag al kwamen er 800 aanvragen binnen. Dat komt neer op zo’n 8 procent van het totale aantal tickets.

Best Kept Secret laat nu weten overvallen te zijn door het grote aantal verzoeken. Daarom besluit het festival bij de ingang van het festivalterrein een tijdelijke servicedesk te plaatsen waar je de naam van je ticket nog kunt wijzigen (maar alleen als je een mail van de oorspronkelijke eigenaar hebt).

In 3voor12 Radio vertelde festivaldirecteur Robert Swarts dat het 'buitengewoon vervelend' is verlopen. Ze komen de bezoekers tegemoet door de 7,50 servicekosten voor het wijzigen van de naam weg te strepen: die kun je voortaan gratis wijzigen. Iedereen die al servicekosten heeft betaald, krijgt die teruggestort. Swarts weet nog niet of ze volgend jaar in zee gaan met Ticketswap. 'We gaan het evalueren, het valt niet te ontkennen dat we nog wel twee servicestappen kunnen maken.'

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12