3voor12 Zeeland

La Jungle is terug in 't Zeeuwse

Designer Violence houdt thuiswedstrijd

Het Belgische duo La Jungle was afgelopen weekend weer in onze provincie te vinden. Na eerdere optredens in de loop der jaren in Gebouw-T, Festival Daer en Kaffee 't Hof is deze zaterdagavond podium 't Beest aan de beurt. Het voorprogramma is in handen van Designer Violence. 

Designer Violence is een act die niet in een hokje is te plaatsen. Het duistere duo neemt het niet zo nauw met al die hokjesdenkers en maken met hun industrial noise een complete show van. Een bak aan synths- en gitaargeluid en wat screams is niet voor iedereen geschikt, maar weet wel merendeels te boeien. In de Zeeuwse muziekscene zijn ze in ieder geval een unieke act. 

Waar Designer Violence nog het podium heeft volgebouwd met apparatuur, gooit La Jungle het over een andere boeg. De drumkit en gitaarversterkers krijgen een plaats in de zaal, net voor het podium. Het publiek staat eromheen en krijgen zo een once in a lifetime ervaring. Met meerdere albums op zak en tournee door heel Europa is het aan dit Waalse duo niks vreemds meer. Met een loopstation, strakke drums en lekkere gitaarrifs krijgen de songs hun kleur en stijl. Ondanks de niet al te grote aanwas aan publiek, is de connectie tussen publiek en La Jungle juist aanwezig, ookal is La Jungle een act met weinig woorden. Wat een toffe act! 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12