3voor12 Gelderland

Nijmeegse band X Raiders releaset beestachtige nieuwe single en videoclip

'Fleshwolf' eerste single van het nieuwe werk

Ken je dat gevoel? Dat er altijd nog iets is dat je moet doen en er druk is om continu te presteren? Totdat er iets knapt en een onhoudbare sloopzucht je overneemt. Het is tijd om te stoppen met geleefd worden en om te beginnen met leven! Zie hier het uitgangspunt in de nieuwe single en videoclip van de Nijmeegse band X Raiders die vandaag zijn uitgekomen (bekijk 'em ook hier: zie je geen clip? Accepteer dan eerst cookies voor tonen embedded video's).

Winactie! X Raiders gaat compleet los in hun nieuwe videoclip 'Fleshwolf' die vandaag is uitgekomen. Wil je ook helemaal losgaan? Dat kan! 3voor12 Gelderland mag 2 kaarten weggeven voor X Raiders in Merleyn 28 maart. Stuur een mail met je naam info3voor12gelderland@gmail.com en wellicht maak jij kans op kaarten!

'Fleshwolf' is de eerste single van het nieuwe werk dat X Raiders vorig jaar heeft opgenomen in de Wisseloord studio’s, met als missie om de razende live-energie van de band op plaat vast te leggen. Samen met Grammy-genomineerde producer Attie Bauw (o.a. Judas Priest, De Staat) heeft de band er voor gekozen om alles samen live in te spelen, geen poespas, gewoon met z’n vijven in een hok en gaan. Dit is pas de eerste single, er zal in 2019 nog veel meer volgen.

De band staat donderdag 28 maart in Merleyn in Nijmegen en is de komende maanden op tour met hun Fleshwolf-shows.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12