Vanavond in 3voor12 Radio

Mister & Mississippi (niet de folkband) live in de studio + DJ Shortlist: hardcore-legende Paul Elstak

We kennen Mister & Mississipi als de indiefolkband die in 2013 ineens overal was. Hun allereerste single, 'Northern Sky', werd meteen een hit, ze wonnen de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer, een Edison voor ‘Beste Alternative’ en een zomer vol festivals volgde: van zo'n vliegende start kun je alleen maar dromen als je net afstudeert aan de popacademie. Maar die folkband staat vanavond niet in de studio. MIster & Mississippi liep langs de rand van de afgrond en gooit daarom op hun aanstaande derde album 'Mirage' het roer om: de speelplaats wordt gevuld met synths en die Edison en 3FM Award zijn van de schoorsteenmantel gehaald. Maar waarom willen ze zo graag alle sporen van het 'oude' Mister & Mississippi uitwissen? En waar is die Edison dan gebleven? 

In de DJ Shortlist dit keer niemand minder dan één van de grondleggers van de hardcore: DJ Paul Elstak. Hij zit al meer dan 30 jaar in de hardcore-scene en dat wordt 15 april gevierd met een enorm feest in de AHOY, met o.a. hardcore-legendes als Darkraver, Neophyte, Korsakoff. Maar wat is eigenlijk zijn favoriete zondagochtendplaat?

Je hoort het vanavond tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live!

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @roosmarijn, #3voor12 en #3fm.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12