3voor12 Utrecht

COLOR BONES releaset videoclip van 'Everything To You'

Utrechtse indierockband komt met video van beelden van hun shows

Het Utrechtse indierocktrio COLOR BONES heeft afgelopen week de videoclip uitgebracht van 'Everything To You', dat begin september werd gereleased. Dit nummer is de tweede single van hun derde studioalbum Cadmium, dat op 20 september uitkwam.

De afgelopen twee maanden zijn de drie indierockers bezig geweest met het geven van shows ter ere van hun nieuwe plaat. Van eigen shows in Paardcafé en Stathe tot supportacts, zoals in De Helling waar ze in het voorprogramma van Coach Party stonden. Daarnaast deden ze de aftershow bij de Ierse indierockband Inhaler, die hun eigen grootste show tot op heden hebben gegeven in een uitverkochte AFAS LIVE in oktober.

Tijdens al deze shows maakte hun videograaf Jop van de Kam beeldmateriaal, wat resulteerde in de uiteindelijke videoclip van 'Everything To You'. Van de Kam was ook al verantwoordelijk voor de videoclip van 'Borders', de eerste single van Cadmium. Bij hun vorige album Ultramarine, heeft hij de videoclip gemaakt van het nummer 'Mourning Fields'.

Bij een nummer met een titel als 'Everything To You' is het geen verrassing dat het over liefde gaat. Maar wat voor video past daarbij? De mannen van COLOR BONES maken het met deze video wel duidelijk dat een diepe onderlaag bij een videoclip niet altijd hoeft. De clip bestaat namelijk uit een vintage zwart-wit compilatie van video’s van de band die aan het optreden is en alles wat daaromheen backstage gebeurt. Een simpele, maar doeltreffende video waarin het trio het naar hun zin heeft met hetgeen wat ze het liefst doen! Zo hebben ook de simpelere dingen hun charme.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12