Valtifest maakt doorstart

Vault Events (o.a. Wasteland) neemt het Amsterdamse festival over

Goed nieuws voor degenen die al een kaartje hadden; Valtifest werd een week geleden failliet verklaard, nu is duidelijk dat het festival een doorstart zal maken. Vault Events – dat met Wasteland ook één van de grootste fetisj-evenementen van Europa organiseert – neemt het festival over.

De inmiddels 3000 gekochte kaarten voor Valtifest 2017 blijven geldig, is op de website te lezen, en het is niet mogelijk om je geld terug te vragen. "Door de korte termijn waarop de overname tot stand kwam wordt de komende editie waarschijnlijk kleiner en op een andere locatie gehouden dan je gewend bent, maar het thema en de insteek blijven hetzelfde", aldus Vault Events in een statement. "Wij gaan er alles aan doen om Valtifest 2017 tot een fantastisch evenement te maken en er voor te zorgen dat het de kwaliteit, uniekheid en gekte behoudt waarmee het ooit tot een van de belangrijkste festivals is geworden. Valtifest hoort bij Amsterdam en zal daarom ook in de toekomst traditiegetrouw het feest zijn dat het festivalseizoen afsluit. Hierna gaan wij ons richten op Valtifest 2018.” 

Of de line-up intact blijft of dat ook namen worden geschrapt is nog onbekend. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12